Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα πλαίσια της ενημέρωσής του σχετικά με θέματα της περιοχής, επισκέφτηκε εχθές το μεσημέρι και το δήμο μας

Ο τ. Υπουργός και υπ. Βουλευτής της Περιφέρειάς μας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα πλαίσια της ενημέρωσής του σχετικά με θέματα της περιοχής, επισκέφτηκε εχθές το μεσημέρι το δήμο μας.

Νωρίτερα είχε επισκεφτεί το γειτονικό μας Χαϊδάρι, ανταλλάσσοντας απόψεις με τον δήμαρχο κ. Ντηνιακό.

Στην πόλη μας, τον καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν. Δ. κ. Μανώλης Ζερβάκης με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι άριστες και είχαν μια σύντομη συνομιλία στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, πριν εισέλθουν στο δημοτικό κατάστημα.

Στην είσοδο της Δημαρχίας τους υποδέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ξανθόπουλος.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Μίχο, παρουσία στελεχών τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Μίχος ενημέρωσε τον κ. Χρυσοχοΐδη για τρέχοντα ζητήματα της πόλης μας και τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης των δημάρχων της Δυτικής Αθήνας, στο Μαξίμου και τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, Χρυσοχοΐδης, Μίχος, Ζερβάκης και στελέχη τους πήγαν σε κατάστημα της πλατείας και σερβιρίστηκαν αναψυκτικά και καφέδες…